Marjolein Roggen. Een ervaren en creatieve schrijver van journalistieke technische teksten. Het liefst zet ik mijn tanden in een complex onderwerp en maak daar een mooi verhaal van dat iedereen aanspreekt. Ik ben vertrouwd met onafhankelijke journalistiek, digitale media en bedrijfscommunicatie.

Combinatie van redactie en communicatie

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring als technisch journalist. Mijn kennis en ervaring als schrijver, (web)redacteur en communicatiespecialist heb ik opgedaan bij Wolters Kluwer, VNU, Energietechniek, KEMA, DNVGL, InnovatieLink, Circulair Energy en als zelfstandig technisch journalist voor diverse vakbladen.

Voor mij hebben elk bedrijf en elke organisatie hun eigen verhaal, neemt elk artikel je mee in de wereld van techniek en versterken schriftelijke en digitale media elkaar.

Betrokken

Naast schrijven en redigeren als beroep, vind ik het belangrijk om op vrijwillige basis creatief bezig te zijn. Ook hier probeer ik de link te leggen met techniek. Daarom zet ik me onder meer in voor de Stadswerkplaats Zutphen.